Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2009 19:28 - Великата тайна на водата
Автор: klasnata Категория: Други   
Прочетен: 1784 Коментари: 4 Гласове:
0




ПРЕДСТАВЯМ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ЕДНО МНОГО ДОБРО ЧЕТИВО, ВЗЕТО ОТ БЛОГА НА ТИХОМИР ДИМИТРОВ. НЯКОИ ОТ ВАС ВЕРОЯТНО ВЕЧЕ СА ЗАПОЗНАТИ С ТАЗИ ТЕМА, НО МНОГО ДРУГИ НЕ СА. СЛЕД КАТО ЛИЧНО ГЛЕДАХ НАУЧНО-ПОПУЛЯРНИЯ ФИЛМ ЗА ВОДАТА, БЯХ ПОТРЕСЕНА ОТ ИЗНЕСЕНИТЕ В НЕГО ФАКТИ. ВЯРВАМ, ЧЕ СЛЕД КАТО СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С МАТЕРИАЛА, ЩЕ ПРОМЕНИТЕ НЯКОИ СВОИ ВИЖДАНИЯ КЪМ ПО-ДОБРО.

http://asktisho.wordpress.com/2007/04/17/watermessage/
http://www.watermessage.hit.bg/

image

Така се казва един руски научно-популярен филм, който сериозно ме накара да се замисля наскоро. Звучи доста банално и безинтересно, нали? Руски научно-популярен филм. Само дето не е съветски. Да, ама не. Филмчето кърти мивки.
Поредното доказателство, че настъпва Ерата на Водолея – хората започват да стават все по-осъзнати. Самият факт, че учени са си направили труда да тестват структурата на „светена” вода след Богослужение показва, че прагматичният изследователски ум започва да свиква с необходимостта да разбира религията, а не да я отрича. И обратното – религията е готова да махне доста превръзки от очите на науката, за да направи себе си по-достоверна.
Оказва се, че водата е своего рода компютърен чип, в който е заложен Генезиса или Божествената идея за сътворението на света и еволюцията на живота. Тя винаги е била константа като количество на тази планета, още от самото Начало до днес. Тя е единствената течност, която се свива при нагряване и се разширява при изстудяване, която може да преминава през три агрегатни състояния, която може да се движи обратно на гравитацията и дори да гори. Звучи доста невероятно, но филмчето дава конкретни, а не хипотетични примери. Ето само малка част от сцените, които ме шокираха:
В процес на изобретяване на опасно биологично оръжие, което може да осакати цялото човечество група учени, работещи върху проекта, получават колективно хранително отравяне. За военните е повече от ясно, че става дума за атентат. Но виновник така и не се открива, отрова също. Негативните мисли на учените, свързани с продукта на техния труд, е променила структурата на водата, от която пият по време на работа. Химичното й съдържание си остава същото - H2O, но структурата на водните молекули е деградирала до опасни за здравето нива. В официалния доклад пише: „отровени от чиста питейна вода”.
Оказва се, че всички религии използват водата за пречистване. Редица лаборатории са провели тестове, които установяват едно и също – независимо от религията, водата трепери с осем херца при молитва. Точно толкова, с колкото вибрира земното кълбо. Водата записва всичко, до което се докосне. Тя е гигантският космически сървър, който управлява живота на нашата планета и съхранява информацията за него. Водата се влияе от мислите и чувствата на хората, притежаващи минимална енергия. Достатъчно е да уцелиш момента на неравновесие в една природна система, за да промениш цялата система със силата на мисълта си, с едно единствено желание. Така твърдят тибетските монаси, които предизвикват дъжд с молитвите си. Така се отваря път през морето, така се превръща водата във вино.
Друг интересен пример: екипаж на корабокруширал кораб от 19 век успява да оцелее 3 седмици без питейна вода в океана. Били са толкова жадни, че колективно са помечтали водата около тях да бъде сладка и да става за пиене. Първият престрашил се да загребе от смъртоносната солена вода с почуда открива, че тя е сладка на вкус и, че утолява жаждата. Днес вече са факт пречиствателните станции, които променят структурата на водата с електромагнитен резонанс. Когато пиеш вода, трябва да дариш течността с любов, благодарност и добра воля, за да внесеш тази хармония в тялото си и така да подобриш структурата на водата, която те изгражда. Ако пред едно жадно куче поставим два празни съда и в единия налеем чиста изворна вода, а в другия  - дестилирана, животното инстинктивно ще избере да пие от изворната вода, защото тя носи живата енергията на природата. Водата променя структурата си под влиянието на мисли, чувства, музика и писани думи. Те се запечатват в “съзнанието й”. Това може да се провери след мигновено замразяване на течността и наблюдение на кристалите под микроскоп. Най-хармонично подредени бяха водните молекули при думата „благодаря”, при чувството на любов и грижа. Най-дефектни и безформени бяха под звуците на хеви метъл, при думите: „мразя те”, „ти си глупак” и „Хитлер”.  Всичко това е доказано в лабораторни условия.  
Искам само да припомня начина, по който народната медицина лекува уроки. До главата на урочасания се поставя чаша с вода. След кратка молитва в студената течност се чупи сурово яйце и то се сварява. Нещо пресича белтъчната тъкан. Изпивайки водата от чашата пострадалият се отървава от  „уроките”. Това го няма във филма.
„Великата тайна на водата” е едно великолепно документъри, което трябва да се  гледа от всеки, който отказва да ограничи знанието си до мисълта, че две и две прави четири. Направен е убедително, ефектите галят окото, а логиката на описваните феномени е непоколебима. Разсъжденията са стройни, изводите - лесни за възприемане и непредубедени. Филмът може да се изтегли от документалната секция на Колибка.ком, в раздел „загадки”.

Допълнително инфо по темата: http://watermessage.hit.bg/

Тихомир Димитров




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Поздрави !
05.03.2009 20:02
Гледал съм филма .
Не ме впечатли .
Евтина сензация . Съжалявам .
цитирай
2. klasnata - ОК,
06.03.2009 06:02
а кой би имал полза от тази "евтина сензация"? Имаш право на всякакво мнение, но в този филм прозвучаха дости мъдри послания и дори само в тях да се вслуша човек и да ги последва, осмисля направата му.
цитирай
3. rosidi - виж това има и книга на българгарски
11.03.2009 21:32
http://mitchell.blog.bg/viewpost.php?id=293766
цитирай
4. klasnata - Благодаря за линка, Роси.
14.03.2009 18:00
:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: klasnata
Категория: Други
Прочетен: 43509
Постинги: 19
Коментари: 34
Гласове: 290
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930